To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Stare ogłoszenia - Drugi Obieg Fantastyki

Agi - 6 Października 2012, 15:38
Temat postu: Drugi Obieg Fantastyki
Drugi Obieg Fantastyki zacznie niebawem wydawać czasopismo internetowe. Zainteresowanych zapraszam do lektury szczegółów: http://drugiobieg.eu/o-czasopismie/
Navajero - 6 Października 2012, 18:19

Oby im się! :) Choć tyle już było podobnych inicjatyw...
mBiko - 6 Października 2012, 20:03

Obiecująco wygląda dla mnie dostępność w mobi.
shenra - 10 Października 2012, 08:11

Jakbyście mieli ochotę to poza tekstami rozrywkowymi, możecie trochę publicystyki podsyłać. Przyda się, przyda się, nie tylko po to, by leżeć koło domu :mrgreen:
Blue Adept - 7 Grudnia 2012, 14:39

Hej, shenra, pomysł fajny, ale drugi obieg jak na razie jest prawie całkowicie dwudyszny... :wink: Czy w drugim drugim obiegu będzie to troszkę wyrównane - choćby objętościowo?
shenra - 7 Grudnia 2012, 19:46

Blue Adept, generalnie trzeba od czegoś zacząć. Zobaczymy jak pójdzie dalej. Ja tu odpowiadam za konkretny dział, a resztą zajmuje się Pandemon, także jakbyś miał pytania to uderzaj do niego. :wink:
Agi - 8 Grudnia 2012, 17:33

Ściągnęłam sobie plik z pierwszym numerem DOF. Pierwsze opowiadania przeczytane. Jest dobrze.
dziko - 22 Grudnia 2012, 00:52

Przeczytałem wersję MOBI - wielki plus, że DOF od razu wychodzi na czytniki.

Pisemko jest ładnie złożone i zawartość pierwszego numeru zachęca. Jednak chyba główne wrażenie po lekturze to... niedosyt :) Dwa większe opowiadani dwa miniatury czyta się szybko, chciałoby się więcej. Teksty są przyjemne, dobrze zredagowane, ale dość proste - coś bardziej zakręconego by się też przydało. Generalnie jednak - w porządku i czekam niecierpliwie na następny numer 8)

shenra - 22 Grudnia 2012, 14:47

No i super. Drugi numer się pracuje, znaczy się nad nim pracuje :mrgreen:
uniwers - 11 Czerwca 2013, 01:04

DOF zawieszony
http://forum.drugiobieg.e...&p=36892#p36892

Partner forum