To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Leczą - ufff...

Dunadan - 21 Grudnia 2005, 20:11
Temat postu: Leczą - ufff...
Skoro tam gdzie witają biją to moze tam gdzie zegnają leczą?
Więc ja zostanę wkrótce uleczony, na półtora tyogdnia :D Na ten czas wybywam do... sanatorium :D co prawda jeszcze tu trochę posiedzę ( parę godzin ) ale już teraz życzę wszystkim FANTASTYCZNYCH świąt i nowego roku... w szczególności SFFH'owi rzyczę fantastycznego nowego roku :D

Pako - 21 Grudnia 2005, 20:21

A to jak Cię ma nie być, to już Ci życzenia składam. A życzę Ci wszystkiego najlepszego. I chyba wystarczy, co nie? :)
Dunadan - 21 Grudnia 2005, 20:24

pewnie :D dzięki ( nie jestem przesądny )
Rodion - 21 Grudnia 2005, 21:03

Bądź dzielny i nie jedz żółtego śniegu! :mrgreen:
NURS - 21 Grudnia 2005, 21:05

no nie, dun, w połowie imprezy wychodzisz?
Dunadan - 21 Grudnia 2005, 21:20

A bo to moja wina NURS? ale spoko, wróce zanim impreza się skończy, właściwie to znikam tylko na parę minut... wiesz trzeba uzupełnić zapasy :D
Rodion - a czmeu by nie? moze zółty będzie jakoś fajnie smakował? :)

Pako - 21 Grudnia 2005, 22:27

Kosztuj wszystkiego, tylko potem nie miej pretensji :) Ostrzegaliśmy :)
Wychodź, zbieraj siły i wracaj :) Byle szybko :)

nasciturus - 21 Grudnia 2005, 22:37

zdrowia
zdrowia
zdrowia

reszta przyjdzie sama (z numerkami totoloto)

Lu - 21 Grudnia 2005, 22:39

To ja może radę dam koledze:

Jak już najesz się żółtego śniegu to nie mieszaj z białym :)

Dunadan - 21 Grudnia 2005, 22:41

Nasciturus - zdrowia to na pewno - po tym co tutaj przeżyłęm...
Lu - zapamiętam! choć wiem ze przez najbliższe półtora tygodnia będę mieszał przeróżniaste rzeczy :D
No a teraz "Dun's out!" bo jutro trzeba wcześniutka wstać, bo ptaki czekać nie będą, a potem sru do domku!
Raz jeszcze ciepłych świąt ( nie ma to jak poczuć PARWDZIWĄ atmosferę swiąt :)

NURS - 21 Grudnia 2005, 23:22

Dunadan napisał/a
A bo to moja wina NURS? ale spoko, wróce zanim impreza się skończy, właściwie to znikam tylko na parę minut... wiesz trzeba uzupełnić zapasy :D
Rodion - a czmeu by nie? moze zółty będzie jakoś fajnie smakował? :)

wiesz dun, jak w cukierni dostaniesz żółtego loda, to pewnie cytrynowy. jak na dworze znajdziesz, to może być caninowy.

mawete - 22 Grudnia 2005, 10:51

Dunadan: zdróweczka i wracaj... i babc jakichś w sanatorium nie podrywaj...
Iscariote - 23 Grudnia 2005, 20:08

no ja zycze miłej zabawy w sanatorium... a co do zółtego... to ktos kiedys powiedział że w zyciu trzeba spróbowac wszystkiego
Pako - 9 Stycznia 2006, 10:38

Ha... już od paru dni mnie nie ma, ale to wszystko jest wina tego, żę padł mi procesor, a w konsekwencji kumpel rozwalił drzwiami kartę graficzną mojegoi kompa. Brzmi dziwnie? Wyjaśnie potem, ale to czysta prawda jest :)
Piszę jednak, żeby było wiadomo, że na razie nie poodpowiadam na posty :) Już mam ponad 1018 zaległości :) A na forum pewnie się sporo dzieje :) Jak dobrze pójdzie, to już od wtorku, może od środy będę z wami z powrotem :)
Pozdro for all!

Dunadan - 9 Stycznia 2006, 20:40

no, masz szczęście Pako - kuruj się, kuruj!
Rafał - 10 Stycznia 2006, 09:03

Pako napisał/a
kumpel rozwalił drzwiami kartę graficzną mojegoi kompa

Miałem dziwniejsze zdarzenie. W akademiku (dawnymi laty) na szafie stał telewizor bodajże Philips, kolumny Eltona, na tv odtwarzacz najgorszej marki jak była do kupienia, i wiele innych rzeczy. Kolega w trakcie imprezy musiał nagle wstać od stołu i wybiegając z pokoju pomylił drzwi. Z szafy (wysoookiej) pospadały po kolei wszystkie te rzeczy, na końcu spadła i szafa. Kolega ocalał, reszta nie. Z wyjątkiem najbardziej rzęchowatego odtwarzacza, którego nic nie wzieło. Dla zaspokojenia natury badacza przetestowaliśmy upadki odtwarzacza również z pod sufitu. Działał dalej :evil:
Pako: Wymień zatem płytę na najgorszą. Wytrzyma niejednego gościa z drzwiami.

Anko - 10 Stycznia 2006, 16:47

Pako napisał/a
Piszę jednak, żeby było wiadomo, że na razie nie poodpowiadam na posty :) Już mam ponad 1018 zaległości :)

O, to są ludzie, którzy potrafią być na bieżąco, wszystkie posty czytać i na nie odpowiadać... Ach, co to za gatunek mi nieznany... :o

Czarny - 10 Stycznia 2006, 18:53

Anko napisał/a
Ach, co to za gatunek mi nieznany

Mów mi Mistrzu :mrgreen:

Margot - 11 Stycznia 2006, 12:49

Anko napisał/a
Pako napisał/a
Piszę jednak, żeby było wiadomo, że na razie nie poodpowiadam na posty :) Już mam ponad 1018 zaległości :)

O, to są ludzie, którzy potrafią być na bieżąco, wszystkie posty czytać i na nie odpowiadać... Ach, co to za gatunek mi nieznany... :o

Braki widzę w wiedzy najnowszej. Gatunek: Homo sapiens gadulissimus :mrgreen:

Rodion - 11 Stycznia 2006, 17:36

Margot napisał/a
Braki widzę w wiedzy najnowszej. Gatunek: Homo sapiens gadulissimus

Lubo, forumoholik! :mrgreen:

Margot - 11 Stycznia 2006, 17:45

Rodion napisał/a
Margot napisał/a
Braki widzę w wiedzy najnowszej. Gatunek: Homo sapiens gadulissimus

Lubo, forumoholik! :mrgreen:

A to cecha gatunkowa jest :D

Dunadan - 11 Lutego 2006, 01:23

No ja znów udaję się na rekonwalescencję... choroba, własnie zyauważyłęm ze nad moim postem jest post Margot... co z nią? chyba się nie obraziła? :D zresztą to temat na inną rozmowę.
Tak czy siak zegnam się na tydzień! bywajcie! :)

Pako - 11 Lutego 2006, 09:08

Bywaj i kuruj się!
mawete - 11 Lutego 2006, 10:10

Dun: wracaj do zdrowia :)
Lu - 11 Lutego 2006, 11:26

Przyda się, jak będziesz się witał :mrgreen:
Diefenbaker - 4 Marca 2006, 19:36

witam
Lu - 4 Marca 2006, 19:46

ni hao :wink:
Rodion - 4 Marca 2006, 21:24

LU nie mieszaj nowemu, tylko skieruj go tam gdzie trzeba, tu robimy pa pa, witamy się gdzie indziej! :evil:
Lu - 5 Marca 2006, 00:00

Rodion napisał/a
LU nie mieszaj nowemu, tylko skieruj go tam gdzie trzeba, tu robimy pa pa, witamy się gdzie indziej! :evil:

Rodionie
, zerknij czasami na datę przyłączenia umieszczoną pod avatarem i powitaj godnie synów marnotrawnych tego forum :wink: :twisted:
Wszedł tam, skąd wyszedł :wink:

Rodion - 5 Marca 2006, 02:48

A od kiedy Ty taka dokladna się zrobiła co? :)

Partner forum