Piknik na skraju drogi [książki/literatura] - Sfinks 2012 (za rok 2011)
Witchma - 1 Marca 2012, 11:48 Temat postu: Sfinks 2012 (za rok 2011) Trochę było zamieszania, ale od dzisiaj można już w pełni legalnie głosować tutaj. Pięć kategorii i maksymalnie 3 głosy w każdej do rozdania.
Wręczenie nagród w Nidzicy
cranberry - 1 Marca 2012, 12:49
Orbitowski - Wszystko o moich matkach
Twardoch - Tak jest dobrze
Dominiczak - Zwierzę
Na książki nie głosowałam, bo poza prasą bardzo mało teraz czytam z papieru.
Fidel-F2 - 1 Marca 2012, 13:12
trochę głupawo zrobiono z opowiadaniem Mortki 1410,...
Adon - 1 Marca 2012, 13:32
Moje teksty są w niewłaściwych kategoriach, ale że i tak nie mam szans wygrać, to nie chce mi się tego nawet prostować.
nimfa bagienna - 1 Marca 2012, 13:33
Tae ekkejr! jest książką polską, taaaaa...
cranberry - 1 Marca 2012, 13:58
Ech, myslałam, że to już popoprawiali
Nie bylo powieści charande, lakeholmen był jako zagraniczny, no i jak widzę Adon też ma jakieś przeboje. Właśnie - opko Mortki podzielone, inne dane wpisywane tak niechlujnie, że aż zęby bolą
lakeholmen - 1 Marca 2012, 14:02
Dalej jestem zagraniczny! Nawet paszport sprawdziłem na wszelki wypadek. Bez zmian...
Shenra ma opowiadanie bez 1/8 tytułu, Grzegorz Janusz ma "Miniatiru literackie" i tak dalej...
Radośnie jest. Trochę nawet piknikowo.
cranberry - 1 Marca 2012, 14:07
Cytat | Shenra ma opowiadanie bez 1/8 tytułu, Grzegorz Janusz ma Miniatiru literackie i tak dalej... |
Tak, to właśnie przy tym bolały mnie zęby Ale tego było więcej.
nimfa bagienna - 1 Marca 2012, 14:10
cranberry napisał/a | Ech, myslałam, że to już popoprawiali
Nie bylo powieści charande, lakeholmen był jako zagraniczny, no i jak widzę Adon też ma jakieś przeboje. Właśnie - opko Mortki podzielone, inne dane wpisywane tak niechlujnie, że aż zęby bolą |
Aż się chce głosować.
IMHO-tep - 1 Marca 2012, 14:24
IMHO przy Sfinksach zawsze tak było. To znaczy wielki bajzel na listach. Dlatego dałem sobie spokój z ta nagrodą.
shenra - 1 Marca 2012, 16:27
Małecki jest dwa razy.
Iscariote - 1 Marca 2012, 18:02
Cytat | Małecki jest dwa razy. | Biedny, ma dwa razy mniejsze szanse
Większości z tego co tam wymienione nie czytałem, to co tam będę głosować. I tak Ślepowidzenie wygra
|
|
|