Konwenty dawno minione - PYRKON
Kasiek - 2 Lutego 2011, 07:36 Temat postu: PYRKON Pyrkon już niedługo, jak tam, wybieracie się?
Pytam dlatego, że pewna swojej niepewnej kondycji finansowej chciałabym się dołączyć do nocowania i spożywania
Kasiek - 5 Lutego 2011, 07:55
Naprawdę nikt nie jedzie na pyrkon?
Adashi - 5 Lutego 2011, 10:46
Na pt i pon urlop już zaplanowałem - więc raczej będę.
gorim1 - 5 Lutego 2011, 17:57
ja niestety nic nie wiem ......
kiedy będę wiedział też nie wiem ....
joe_cool - 5 Lutego 2011, 19:54
Ja w tym roku nie jadę, w pyrkonowy weekend będę w Warszawie.
Martva - 8 Lutego 2011, 12:04
Ja bym bardzo bardzo pojechała, tylko na razie mnie nie stać. Ale jeszcze trochę czasu zostało, może coś się zmieni.
Inna rzecz że jakbym pojechała, to najchętniej bym spała nie w szkole i tu jest problem
Kasiek - 9 Lutego 2011, 16:35
No właśnie, ja się już chyba nie nadaję na spanie w szkole - i nie tachałabym ze sobą najchętniej śpiwora etc. Sto parę złotych na dwa noclegi ze śniadaniem wysupłam, pytanie czy ktoś z forum pisałby się na nocleg jeszcze bo pokoje są kilkuosobowe, a lepiej jednak mieszkać ze znajomymi. Postaram się jeszcze poszukać czegoś może w akademikach...
Chal-Chenet - 9 Lutego 2011, 17:52
U mnie wstępnie są już zaklepane dwa miejsca noclegowe, więcej nie wiem czy się znajdzie. Przy pomyślnych wiatrach jeszcze dwie osoby będę mógł przenocować, ale póki co, to nic pewnego.
Kasiek - 13 Lutego 2011, 19:34
No i u mnie chyba nici z pyrkonu... bu
shenra - 13 Lutego 2011, 21:11
Kasiek, nie żartuj, bo przyjeżdżamy. Nawet mnie nie wkurzaj!!!!!
Kasiek - 18 Lutego 2011, 14:29
Nie żartuję, raczej nici z pieniędzy będą. Wolne może by się i znalazło. Tylko ta kasa głupia. Czasem żałuję, że kupiliśmy samochód, bo nie dość, ze nie ma kasy na nic, to jeszcze ja nie mogę nim nigdzie pojechać
shenra - 18 Lutego 2011, 14:37
Kasiek, to niefajnie. Weź coś pokombinuj.
Kasiek - 18 Lutego 2011, 17:51
No co zrobię? Przecież nie wezmę pudełka i etui i nie zacznę pod Bramą Krakowską handlować
Chociaż...
shenra - 18 Lutego 2011, 18:07
Widzisz, już zaczynasz kreatywnie myśleć
Kasiek - 18 Lutego 2011, 21:45
Właśnie wróciłam ze spotkania PATu, czyli naszej strzelankowej zbieraniny. Okazało się, że na ten sezon obowiązkowe będzie 5 strzelanek dużych, wyjaydowych (w tym jedna międzynarodowa), więc niech mi Marcin tylko bąknie o tym, że nie ma pieniędzy na jakiś mój wyjazd. Poznaniu, przybywam!!! A co!
Kasiek - 19 Lutego 2011, 10:57
Przepraszam, że post pod postem, ale:
edit: http://www.bedbreakfast.pl/?lng=pl&m=pokoj
dzwoniłam tam przed chwilą - jest 7 miejsc na ten weekend wolny (+ 2 zarezerwowane wstępnie, ale nie potwierdzone. Ceny za cały pokój:
pokój 2 os + śniadanie - 200 zł (ceny wyższe, bo są jakieś targi wtedy)
pokój 3 os + śniadanie - 260 zł
ja tak czy inaczej rezerwuję, bo to tuż przy tym miejscu, gdzie ma być PYRKON, dołaczy się ktoś? Powiedziałam, że jeszcze dziś - jutro spróbuję potwierdzić wszystko
Biorąc pod uwagę ceny gdzie indziej, nie jest źle...
shenra - 19 Lutego 2011, 11:20
Kasiek i taka postawa mi się podoba Nie mogę się doczekać
Kasiek - 19 Lutego 2011, 12:29
Koleżanka mi podpowiedziała, żeby poszukać bazy hotelowej na Grouponie. Jak tak stwierdziłam, że dwie doby hotelowe w spa z zabiegami i wyżywieniem kosztują 399 zł za dwie osoby... to może któraś z dziewczyn by się na to pisała - nocleg w tej samej cenie co w zwykłym hostelu, a pakiet spa - bezcenny
Kasiek - 22 Lutego 2011, 23:27
http://www.hosteljezyce.pl/hostel/cennik - ostatnie info o noclegach (10% rabatu jeszcze). Pisze się ktoś?
edit: zrobiłam rezerwację w tym hostelu na ostatnią dwójkę (70 zł za noc). Jest drugie łóżko do dyspozycji, czy ktoś ma ochotę? W razie czego mam dać znać pani, ze zajmujemy, będzie się starała przytrzymać je dla nas.
edit 2: no i wyszlo, że nie w tym roku. Mi to zawsze kłody w oczy...
Martva - 21 Marca 2011, 10:01
Zerknęłam w pogodynkę, mówi że w piątek w dzień plus osiem, w sobotę w nocy minus sześć, głupio. Pal sześć że nie mam co na siebie włożyć, bo to normalne, ale chciałam zdecydować na początek jaką kurtkę zabrać i nadal nie wiem. Skandal.
shenra - 21 Marca 2011, 10:55
Martva, no podobno w następny weekend ma być syfniej niż w ten co był. Też mnie to nie cieszy.
Wachon - 21 Marca 2011, 11:59
Cytat | Pyrkon już niedługo, jak tam, wybieracie się? |
Cała Warszawa się wybiera. Ja zresztą też.
Adanedhel - 21 Marca 2011, 21:23
W takim razie będę jedynym mieszkańcem Warszawy który zostanie w stolicy.
Kasiek - 21 Marca 2011, 21:26
A ja Lublina, która zostanie... w Lublinie ;P
gorim1 - 21 Marca 2011, 22:08
Adanedhel, oj niejedynym mnie zawirowania finansowo-czaso-przestrzenne skazują na pobyt w stolycy
merula - 22 Marca 2011, 06:51
nie przesadzajmy z tymi wszystkimi.
Tequilla - 22 Marca 2011, 07:19
Niestety mnie nie będzie... :(
KASAndra tak mi przepowiedziała...
żałuję bardzo, bo super się w Poznaniu zawsze bawię
fealoce - 22 Marca 2011, 07:36
merula napisał/a | nie przesadzajmy z tymi wszystkimi. |
no właśnie
Chal-Chenet - 22 Marca 2011, 09:10
Się już tak nie chwalcie, jak ja zacznę się wpisywać przy innych konwentach, że mnie nie będzie, to zaleję Was spamem.
merula - 22 Marca 2011, 09:26
Chal, my sie nie chwalimy, jesteśmy pogrążeni w cierpieniu
|
|
|