Stare ogłoszenia - Czy jesteś za dodaniem opcji "Ignoruj użytkownika" 

Chal-Chenet - 19 Listopada 2009, 13:56 Temat postu: Czy jesteś za dodaniem opcji "Ignoruj użytkownika" Jak w temacie. Ja jestem na "tak".

Przekonajmy się jaki jest głos ludu.
												 Martva - 19 Listopada 2009, 14:03
  Tak.
												 Rafał - 19 Listopada 2009, 14:05
  jawohl
												 Hubert - 19 Listopada 2009, 14:05
  Nie.
												 Witchma - 19 Listopada 2009, 14:05
  Tak. Przede wszystkim jestem za tym, żeby każdy miał prawo wyboru.
												 gorbash - 19 Listopada 2009, 14:06
  Tak. Przecież używanie nie będzie obowiązkowe.
												 Godzilla - 19 Listopada 2009, 14:10
  Tak. Jak już ktoś rzekł, przewijanie postu ciągnącego się przez trzy ekrany jest uciążliwe. Poza tym wolę zaglądać tu dla rozrywki niż żeby się w***wiać - od w***wiania jest real.
												 Ziemniak - 19 Listopada 2009, 14:15
  Tak
												 Gwynhwar - 19 Listopada 2009, 14:15
  Tak, skoro ktoś tego potrzebuje to powinien mieć taką możliwość.
												 Kruk Siwy - 19 Listopada 2009, 14:16
  Tak. Chociaż w obecnej chwili jest ledwie parę osób na granicy potraktowania ignorem. Chyba nikogo bym nie "skasował" ale kto wie co nas jeszcze czeka.
												 Piech - 19 Listopada 2009, 14:18
  Tak.
												 dareko - 19 Listopada 2009, 14:20
  Chyba nie bede korzystal, ale jak ktos lubi..... to na tak
												 xan4 - 19 Listopada 2009, 14:24
  Tak, na zasadzie możliwości.
												 Słowik - 19 Listopada 2009, 14:29
  Tak.
												 marcolphus - 19 Listopada 2009, 16:22
  Jak najbardziej tak.
												 NasirWizz - 19 Listopada 2009, 18:21

| marcolphus napisał/a |  | Jak najbardziej tak. |   

Jedenastka - 19 Listopada 2009, 19:38
  NIE.

Dla mnie zupełnie zbędna. 

Nikogo nie ignoruję. Nie uznaję tej metody.
												 Witchma - 19 Listopada 2009, 19:41

| Jedenastka napisał/a |  NIE.

Dla mnie zupełnie zbędna.

Nikogo nie ignoruję. Nie uznaję tej metody. |   

Qrczę, zupełnie nie rozumiem takiego podejścia. Ja nie chadzam do kasyn, ale to nie znaczy, że mają teraz wszystkie zlikwidować, bo MNIE są niepotrzebne.

Nie ma absolutnie żadnego przymusu korzystania z tej opcji i będziesz mogła forumować, jak do tej pory     Czy samo istnienie takiej opcji może kogoś uwierać?
												 Jedenastka - 19 Listopada 2009, 19:46
  Witchma, kompletnie nie trafia do mnie to, co napisałaś. Odpowiedziałam na pytanie - czy jestem za czy nie. Tak jak oddaje się głos na Pana X albo Y. I tylko tyle. Nie zastanawiam się czy inni chodzą do kasyn czy nie.
												 mBiko - 19 Listopada 2009, 19:54
  Będzie, to będzie, jak nie to rozpaczać nie będę.
												 Hubert - 19 Listopada 2009, 22:01

| Witchma napisał/a |  

Qrczę, zupełnie nie rozumiem takiego podejścia. Ja nie chadzam do kasyn, ale to nie znaczy, że mają teraz wszystkie zlikwidować, bo MNIE są niepotrzebne.  |   

Błąd. Nie mówimy o odjęciu, zniknięciu tudzież zniszczeniu czegoś, tylko o niekoniecznie potrzebnych, jeszcze nie wprowadzonych innowacjach.
												 Witchma - 19 Listopada 2009, 22:14

| Sosnechristo napisał/a |  | o niekoniecznie potrzebnych, jeszcze nie wprowadzonych innowacjach. |   

To jest dopiero błąd. Całkiem spora liczba użytkowników uważa, że innowacje te są im potrzebne. Nie rozumiem, dlaczego pozostali protestują przeciwko wprowadzeniu czegoś, co absolutnie do niczego ich nie obliguje/nie zmusza/nie namawia. Co więcej, w niczym im przeszkadzać nie będzie. 

Być może jestem dziwna.
												 Godzilla - 19 Listopada 2009, 22:18
  Zresztą nawet ci co są za, wcale nie muszą od razu w ten klawisz klikać. Ja to traktuję jako ostateczność - jeśli kogoś naprawdę nie da się znieść ani ominąć.
												 Witchma - 19 Listopada 2009, 22:19
  Godzilla, zgadzam się w pełni. Jest to ostateczna ostateczność, ale już kilka razy zabrakło mi tej opcji.
												 Hubert - 19 Listopada 2009, 22:32
  Aż jeszcze na chwilę wszedłem.

Witchma, to nie jest błąd. Bo ja np. też nie rozumiem - po co to ludziom, czy jest jakiś powód oprócz lenistwa. Napisałem "niekoniecznie potrzebne", gdyż uznaję, że ktoś ma odmienne zdanie, dostrzegam przewagę liczebną takich osób - ale to nie znaczy, że muszę podzielać ich zdanie. 

Głosuję za siebie, nie za innych.

Niniejszym życzę dobrej nocy  
												 Martva - 20 Listopada 2009, 01:13
  Sosnechristo, trochę tk jak z ignorowaniem tematów - ja mam cztery strony ignorów i nie wyobrażam sobie tego forum bez tej funkcji, a są ludzie którzy czytają wszystko jak leci.
												 hardgirl123 - 20 Listopada 2009, 07:16
  nie :>
												 khamenei - 20 Listopada 2009, 08:37
  Również nie rozumiem, czemu ograniczać możliwości narzędzia, jakim jest forum, więc jak najbardziej tak, co nie znaczy, że będę korzystał.

Gdyby tak patrzeć, to nie byłoby żadnej naszej klasy, twitterów i innych facebooków, bo uważam je za rzeczy zbędne, no ale...  
												 Lynx - 20 Listopada 2009, 09:42
  Jestem na tak, ze względu na prawo wyboru. 

Jedenastka, jeśli większość ludzi to weganie to czy Tobie nie wolno jeść mięsa?
												 Jedenastka - 20 Listopada 2009, 09:51

| Lynx napisał/a |  | Jedenastka, jeśli większość ludzi to weganie to czy Tobie nie wolno jeść mięsa? |   

Ale się sprawa robi skomplikowana     .

Chcecie taką opcję, to ją zróbcie. Oddałam swój głos i to wszystko.

| 

|  

|