To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Złomowisko - Kapela rockowa na wesele

Anonymous - 13 Lutego 2009, 20:27
Temat postu: Kapela rockowa na wesele
Siostra kazała mi tu zapytać, to pytam. Może ktoś zna jakąś fajną, grającą klasyczne rockowe kawałki kapelę, która grywa na imprezach lub w knajpach? Siostra w ramach wesela wynajmuje salę i robi imprezę dla młodzieży (uff, jakimś cudem zostałam do niej zakwalifikowana :) ). Okolice Warszawy.
Dunadan - 13 Lutego 2009, 21:28

Miria, kurcze, gdyby mój kolega grał w starym składzie to bym ci ich polecił - teraz nie znam ich repertuaru... :| swoją droga zapowiada się fajne weselisko :mrgreen:
Anonymous - 13 Lutego 2009, 21:51

A możesz zapytać, jeśli oczywiście kumpel nadal gra? Byłabym wdzięczna, siostra szuka i nic znaleźć nie może.

Weselisko będzie zacne, podejrzewam. :D

Dunadan - 14 Lutego 2009, 00:58

Miria, niby mogę... ale po pierwsze nowiuteńki skład i grają na razie tak se, a po drugie - nie wiem czy jak m powiem o weselu to sie nie obrazi znim wytłumaczę o co chodzi. Dam znać jeszcze. Gwoli ścisłości - o jaki rodzaj rocka chodzi? klasyka klasyką ale co dokładnie - bo dla jednych klasyka to Kind Crimson dla innych... nie wiem, led Zeppelin tudzież G'n R
Anonymous - 14 Lutego 2009, 02:15

Kierunek drugi - rzeczy znane, powiedzmy, prawie każdemu. A wesele jest za pół roku, więc kto wie...
Pucek - 14 Lutego 2009, 11:05

Miria, mamy kapelę grającą na weselach , choć z trochę innej bajki - muzyka ludowa głównie, ale nie tylko. Ludzie młodzi, obeznani z obyczajami, potrafią poprowadzić zabawę. Grali też na weselu córki, gdzie towarzystwo było uczelniane /doktoranty, asystenty i wyższa kadra/ i akceptacja była pełna. Nazwisko Janusz Prusinowski przewija się dość często przez pr. II Polskiego Radia.
edit : mają stronę Słuchaj Uchem , dotyczącą głównie zajęć z dziećmi, ale zawsze jakiś podgląd i kontakt.

mad - 21 Lutego 2009, 22:34

Polecam Slayer :wink: ;P:

Iron Maiden też kiedyś w Polsce na jakimś weselu zagrał. Ech, co to był za ślub :D

W sumie szczytna, ambitna inicjatywa :bravo Gratuluję pomysłu, ale nie potrafię pomóc.

gorat - 7 Marca 2009, 22:52

mad, coś więcej? Niezła Dziewica na weselisko :lol:
JohnDoe - 8 Marca 2009, 19:17

proszę bardzo http://www.youtube.com/watch?v=knC743Nds4Q
gorat - 8 Marca 2009, 21:42

Dziękuję, niezłe :D Ale to dwadzieścia lat temu, przeszłoby dzisiaj? :?
Anonymous - 8 Marca 2009, 22:24

Tak przy okazji, to zespół się znalazł. :wink:
Fidel-F2 - 9 Marca 2009, 07:15

ale graja tam smoke on the water :?
Agi - 9 Marca 2009, 08:32

Miria napisał/a
Tak przy okazji, to zespół się znalazł. :wink:

Czyli można temat zamknąć?

dalambert - 9 Marca 2009, 08:48

Miria, to się pochwal JAKI zaspół - a jak chcecie to potemzamykajcie :)
Anonymous - 9 Marca 2009, 14:09

http://verum.metal.org.pl/

Ale na weselu będzie trochę inna muzyka, niż ta ze stronki. :wink:

Można zamykać, Agi.

Ozzborn - 9 Marca 2009, 14:43

Hehe ciekawe jak to wyjdzie i co będa grać. Grają nawet nienajgorzej, ale całkowicie dyskwalifikuje wokalistę: czeuści, treudowaci, zamknieuci, stoupajoucej" szczególnie ęł ął pojawia się tam prawie w każdej linijce. Ktoś pominien go uświadomić, ze tak się nie mówi po polsku :P

A tematu może jednak nie zamykać... poczekamy na relację :twisted: Poza tym może ktoś jeszcze będzie szukał. :P
Już nie wspominam, że jak się zamknie to zostaną 2 tematy w dziale :twisted:

gorat - 9 Marca 2009, 16:49

Ozzborn napisał/a
Już nie wspominam, że jak się zamknie to zostaną 2 tematy w dziale
To żelaznodziewicowcy, metaliczni i inni - do roboty :twisted:
Anonymous - 30 Lipca 2009, 23:27

mad napisał/a
Iron Maiden też kiedyś w Polsce na jakimś weselu zagrał
:O :O :O :O :O own3d
Agi - 31 Lipca 2009, 04:16

Lucyfer, wyciągasz nieaktualne ogłoszenie, żeby dopisać nic nie znaczący spam! To jest ostatnie upomnienie. Jeśli znajdę jeszcze jeden podobny kwiatek, wlepię ostrzeżenie. Żebyś się później nie zdziwił!
PARANDE - 11 Sierpnia 2009, 01:31
Temat postu: PROPONUJE ZESPół PARANDE
WWW.PARANDE.PL http://muzzo.pl/odtwarzaj...wy-dzien,431331
Agi - 11 Sierpnia 2009, 05:24

Witaj na Forum PARANDE, zapraszam do wątku powitalnego , który sprytnie ominąłeś. Temat, w którym zamieściłeś reklamę swojego zespołu jest od dawna nieaktualny. Wesele się odbyło.

Proszę nie traktować Forum, jako darmowego słupa ogłoszeniowego

Agi - 11 Sierpnia 2009, 05:27

Miria napisał/a
Można zamykać, Agi.

Zgodnie z wolą założycielki wątku zamykam.

Partner forum