Złomowisko - Kapela rockowa na wesele
Anonymous - 13 Lutego 2009, 20:27 Temat postu: Kapela rockowa na wesele Siostra kazała mi tu zapytać, to pytam. Może ktoś zna jakąś fajną, grającą klasyczne rockowe kawałki kapelę, która grywa na imprezach lub w knajpach? Siostra w ramach wesela wynajmuje salę i robi imprezę dla młodzieży (uff, jakimś cudem zostałam do niej zakwalifikowana ). Okolice Warszawy.
Dunadan - 13 Lutego 2009, 21:28
Miria, kurcze, gdyby mój kolega grał w starym składzie to bym ci ich polecił - teraz nie znam ich repertuaru... swoją droga zapowiada się fajne weselisko
Anonymous - 13 Lutego 2009, 21:51
A możesz zapytać, jeśli oczywiście kumpel nadal gra? Byłabym wdzięczna, siostra szuka i nic znaleźć nie może.
Weselisko będzie zacne, podejrzewam.
Dunadan - 14 Lutego 2009, 00:58
Miria, niby mogę... ale po pierwsze nowiuteńki skład i grają na razie tak se, a po drugie - nie wiem czy jak m powiem o weselu to sie nie obrazi znim wytłumaczę o co chodzi. Dam znać jeszcze. Gwoli ścisłości - o jaki rodzaj rocka chodzi? klasyka klasyką ale co dokładnie - bo dla jednych klasyka to Kind Crimson dla innych... nie wiem, led Zeppelin tudzież G'n R
Anonymous - 14 Lutego 2009, 02:15
Kierunek drugi - rzeczy znane, powiedzmy, prawie każdemu. A wesele jest za pół roku, więc kto wie...
Pucek - 14 Lutego 2009, 11:05
Miria, mamy kapelę grającą na weselach , choć z trochę innej bajki - muzyka ludowa głównie, ale nie tylko. Ludzie młodzi, obeznani z obyczajami, potrafią poprowadzić zabawę. Grali też na weselu córki, gdzie towarzystwo było uczelniane /doktoranty, asystenty i wyższa kadra/ i akceptacja była pełna. Nazwisko Janusz Prusinowski przewija się dość często przez pr. II Polskiego Radia.
edit : mają stronę Słuchaj Uchem , dotyczącą głównie zajęć z dziećmi, ale zawsze jakiś podgląd i kontakt.
mad - 21 Lutego 2009, 22:34
Polecam Slayer
Iron Maiden też kiedyś w Polsce na jakimś weselu zagrał. Ech, co to był za ślub
W sumie szczytna, ambitna inicjatywa Gratuluję pomysłu, ale nie potrafię pomóc.
gorat - 7 Marca 2009, 22:52
mad, coś więcej? Niezła Dziewica na weselisko
JohnDoe - 8 Marca 2009, 19:17
proszę bardzo http://www.youtube.com/watch?v=knC743Nds4Q
gorat - 8 Marca 2009, 21:42
Dziękuję, niezłe Ale to dwadzieścia lat temu, przeszłoby dzisiaj?
Anonymous - 8 Marca 2009, 22:24
Tak przy okazji, to zespół się znalazł.
Fidel-F2 - 9 Marca 2009, 07:15
ale graja tam smoke on the water
Agi - 9 Marca 2009, 08:32
Miria napisał/a | Tak przy okazji, to zespół się znalazł. |
Czyli można temat zamknąć?
dalambert - 9 Marca 2009, 08:48
Miria, to się pochwal JAKI zaspół - a jak chcecie to potemzamykajcie
Anonymous - 9 Marca 2009, 14:09
http://verum.metal.org.pl/
Ale na weselu będzie trochę inna muzyka, niż ta ze stronki.
Można zamykać, Agi.
Ozzborn - 9 Marca 2009, 14:43
Hehe ciekawe jak to wyjdzie i co będa grać. Grają nawet nienajgorzej, ale całkowicie dyskwalifikuje wokalistę: czeuści, treudowaci, zamknieuci, stoupajoucej" szczególnie ęł ął pojawia się tam prawie w każdej linijce. Ktoś pominien go uświadomić, ze tak się nie mówi po polsku
A tematu może jednak nie zamykać... poczekamy na relację Poza tym może ktoś jeszcze będzie szukał.
Już nie wspominam, że jak się zamknie to zostaną 2 tematy w dziale
gorat - 9 Marca 2009, 16:49
Ozzborn napisał/a | Już nie wspominam, że jak się zamknie to zostaną 2 tematy w dziale | To żelaznodziewicowcy, metaliczni i inni - do roboty
Anonymous - 30 Lipca 2009, 23:27
mad napisał/a | Iron Maiden też kiedyś w Polsce na jakimś weselu zagrał | :O :O :O :O :O own3d
Agi - 31 Lipca 2009, 04:16
Lucyfer, wyciągasz nieaktualne ogłoszenie, żeby dopisać nic nie znaczący spam! To jest ostatnie upomnienie. Jeśli znajdę jeszcze jeden podobny kwiatek, wlepię ostrzeżenie. Żebyś się później nie zdziwił!
PARANDE - 11 Sierpnia 2009, 01:31 Temat postu: PROPONUJE ZESPół PARANDE WWW.PARANDE.PL http://muzzo.pl/odtwarzaj...wy-dzien,431331
Agi - 11 Sierpnia 2009, 05:24
Witaj na Forum PARANDE, zapraszam do wątku powitalnego , który sprytnie ominąłeś. Temat, w którym zamieściłeś reklamę swojego zespołu jest od dawna nieaktualny. Wesele się odbyło.
Proszę nie traktować Forum, jako darmowego słupa ogłoszeniowego
Agi - 11 Sierpnia 2009, 05:27
Miria napisał/a | Można zamykać, Agi. |
Zgodnie z wolą założycielki wątku zamykam.
|
|
|