To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Złomowisko - never ending story - forumowy quiz pisarski

MOFFISS - 8 Sierpnia 2008, 12:45
Temat postu: never ending story - forumowy quiz pisarski
Podoba mi sie forum, jest większe od mojej głowy. ;P: Przeglądałem konkursy, quizy i nigdzie nie zauważyłem takiej formuły quizu, gdzie każdy kto ma ochotę, dopisuje ciąg dalszy opowiadania. Zasady są proste. Ktoś rozpoczyna, pisze parę zdań. Potem inna osoba dopisuje kawałek itd...Im głębiej w las tym trudniej, bo trzeba trzymać się wcześniejszej treści...macie ochotę?
Jedyne ograniczenie to ilość znaków, sam nie wiem, może maksymalnie 500?
Co by łatwo nie było następnej osobie :twisted: :

Kiedy główny bohater nabierał właściwej perspektywy, kiszka stolcowa jak nieznośna teściowa napierała na konwersację. Teraz wyczuła idealny moment i wywaliła prosto w twarz.

Adanedhel - 8 Sierpnia 2008, 12:49

Było coś takiego w dwóch formach.
Czarny - 8 Sierpnia 2008, 12:50

Coś takiego jest i to bardzo długie, ale chyba w offtopach a nie w słonecznej loterii, bo co to ma wspólnego z quizem/loterią. Poczekamy czy będzie odzew czy temat będzie do zamknięcia. Ale dział na pewno trzeba zmienić. Przeniosę
Agi - 8 Sierpnia 2008, 13:02

MOFFISS, jest pole do popisu w Powieści w odcinkach , czyli Historii Latającej Holery. Nawet ktoś dziś o niej wspominał.
Adashi - 8 Sierpnia 2008, 13:07

:idea: Jest też Opko w kolejarza i Stringiem w kolejarza :wink:
:idea: :idea: proponuję przenieść zarówno never ending story jak i Stringiem w kolejarza do działu Planeta Małp (Opko... już tam jest), z uwagi na spamerytoryczny charakter :mrgreen:

Agi - 8 Sierpnia 2008, 13:10

A "Powieść w odcinkach jest" w "Pikniku...".
MOFFISS - 8 Sierpnia 2008, 15:18

ale spamów naprodukowaliście, o przerzucaniu z miejsca na miejsce nie wspominając :(
Agi - 8 Sierpnia 2008, 17:08

MOFFISS, pokazaliśmy Ci możliwości literackiego realizowania się bez zakładania nowego tematu. Nazywanie tego spamem jest lekkim nadużyciem semantycznym.
MOFFISS - 9 Sierpnia 2008, 10:33

Skoro tak mówisz to poproszę o skasowanie wątku,
Agi - 9 Sierpnia 2008, 11:09

Zgodnie z wolą gospodarza wątku, zamykam.
MOFFISS, zapraszam pod wskazane adresy :)

Partner forum