To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Stare ogłoszenia - kontakt z redakcją

NURS - 26 Czerwca 2008, 11:49
Temat postu: kontakt z redakcją
W związku z bezsensownym działaniem firmy Netia, która pomimo wypowiedzenia umowy z nią, nie raczyla wycofać kwitów z telekomunii, telefon redakcyjny od wczoraj przestal działać.
Tak więc, do momentu, kiedy udami się odkręcić tę sprawę - a rzecz zdaje się wyglądać marnie (ktoś potrafi pomóc, prosze o kontakt) pozostaje mi tylko mail.

mawete - 26 Czerwca 2008, 18:32

heh... ja wypowiedziałem netii umowę z winy usługodawcy w trybie natychmiastowym.... ale to było kilka lat temu :/
NURS - 26 Czerwca 2008, 21:40

ja też, ale gnoje nie wycofali kwita z tepsy i ta odwalila mi telefon. dowiedzialem się o tym wczoraj, dzien przed odlączeniem.
michal-1975 - 26 Lutego 2009, 11:47

Dzien Dobry bardzo ale to bardzo prosze jmi powiedziec jak moge rozmawiac na forum. Zalogowałem sie i tylko napisałem post. Nie wiem czy to wystarczy aby ktos mnie przeczytał. Chcialbym rozmawiac np. na temat stali damastenskiej i nie wiem jak to zrobic. Dodaje ze nie raz juz sie logowałem ale nigdy nie dostałem odpowiedzi chyba robie cos nie tak prosze o wytłumaczenie- dziekuje
NURS - 26 Lutego 2009, 11:58

skoro się zalogowałes, możesz przejśc do odpowiedniego tematu, jest taki na przykład tutaj:
http://www.science-fictio...d77d24eb663af81

wybierz któryś z istniejących tematów albo załóż nowy i rozmawiaj z tymi, którzy się dopiszą.
BTW o stali damascenskiej gdzies tam już rozmawiano.

Adon - 26 Lutego 2009, 12:40

O stali damasceńskiej odrobinkę rozmawialiśmy tutaj: http://www.science-fictio...opic.php?t=1757
Fidel-F2 - 26 Lutego 2009, 12:42

i w bijalni czasem ktoś używa
aeman - 26 Marca 2009, 14:38
Temat postu: Re: kontakt z redakcją
NURS napisał/a
W związku z bezsensownym działaniem firmy Netia, która pomimo wypowiedzenia umowy z nią, nie raczyla wycofać kwitów z telekomunii, telefon redakcyjny od wczoraj przestal działać.
Tak więc, do momentu, kiedy udami się odkręcić tę sprawę - a rzecz zdaje się wyglądać marnie (ktoś potrafi pomóc, prosze o kontakt) pozostaje mi tylko mail.

Witam.
Czy problem z telefonem trwa nadal? Bezskutecznie próbuję się dodzwonić. Na moje maile nikt z redakcji nie odpowiada. Może tu się uda... :wink:
Jak mogę kontynuować prenumeratę w Irlandii?!

NURS - 26 Marca 2009, 18:07

na maile staram się odpowiadać od razu. Sprawa z telefonem trwa. To historia na miarę najlepszych dzieł Barei.
Hubert - 26 Marca 2009, 18:36

Może warto ją spisać? ;)
Witchma - 26 Marca 2009, 19:50

NURS napisał/a
To historia na miarę najlepszych dzieł Barei.

A to Polska właśnie...

NURS - 26 Marca 2009, 20:52

Jak się skończy to ją na pewno zapiszę. Ale może wyjść urban-horror! :twisted:
Hubert - 27 Marca 2009, 16:18

Krwiożercza Netia hasająca z piłą łańcuchową?
Godzilla - 27 Marca 2009, 16:27

Wyfiokowana Netia z tipsami i herbatką, zakładająca nóżkę na nóżkę?
gorat - 31 Marca 2009, 14:33

Jakiż temat aktualny...
NURS urlopuje, ale admini nie :P:
Są zmiany w Poczcie.

Iwan - 1 Czerwca 2009, 10:35

mam pytanie, czy kontakt z redakcja jest dalej aktualny ten który na stronie wisi?
próbowałem się dowiedzieć o stan mojej prenumeraty i zmienić adres na który przychodzi ale odpowiedzi brak

RD - 1 Czerwca 2009, 12:19

Odpowiedziałem na priv :D
Iwan - 1 Czerwca 2009, 15:15

dzięki raz jeszcze :D

Partner forum