Kupię, sprzedam, wymienię - 9 tomów "Diuny" wyd. Zysk i ska sprzedam
Chal-Chenet - 23 Lipca 2007, 09:09 Temat postu: 9 tomów "Diuny" wyd. Zysk i ska sprzedam jw
sprzedam oryginalną sagę Fr. Herberta "Diuna" (Diuna, Mesjasz Diuny, Dzieci Diuny, Bóg Cesarz Diuny, Heretycy Diuny, Kapituła Diuną) składającą się z 6 tomów oraz trzy powieści Br. Herberta i K.J.Andersona (Ród Atrydów, Ród Harkonnenów, Ród Korrinów), będące preludiami do wydarzeń opisanych w "Diunie".
cena do uzgodnienia
osoby zainteresowane zapraszam na pw
mawete - 23 Lipca 2007, 13:33
heh.. nie dziwię się że sprzedajesz... w tym tłumaczeniu to nie bardzo da się czytać
Chal-Chenet - 24 Lipca 2007, 18:16
mawete napisał/a | heh.. nie dziwię się że sprzedajesz... w tym tłumaczeniu to nie bardzo da się czytać |
to w sumie zależy jaką wersję czytało się za pierwszym razem. ja zacząłem właśnie od tego tłumaczenia i teraz dziwnie mi się patrzy na jakichś tam "Fremenów"
Titus Pullo - 24 Lipca 2007, 21:09
mawete napisał/a | heh.. nie dziwię się że sprzedajesz... w tym tłumaczeniu to nie bardzo da się czytać |
Łoziński?
mawete - 24 Lipca 2007, 22:11
Po czym poznałeś?
Titus Pullo - 25 Lipca 2007, 09:57
Ja mam taką Diunę ale w innym tłumaczeniu, w sumie też chętnie bym ją sprzedał. Niestety brakuje pierwszego tomu.
Chal-Chenet - 25 Lipca 2007, 10:13
Łoziński strasznie mnie drażnił przy tłumaczeniu WP: Bilbo Bagosz z Bagoszna, Łazik i inne hity...
elam - 25 Lipca 2007, 20:30
aach to Lozinski byl? to przez niego nie moglam przez 10 lat skonczyc Wladcy Pierscienia ... dopiero jak dorobilam sie innego wydania...
Chal-Chenet - 26 Lipca 2007, 10:51
elam napisał/a | aach to Lozinski byl? to przez niego nie moglam przez 10 lat skonczyc Wladcy Pierscienia ... |
hehe, współczuję, że akurat trafiło Ci się TO tłumaczenie przy pierwszym podejściu do WP, bo naprawdę potrafi ono zniechęcić na dłuuuuugie lata...
|
|
|