Konwenty dawno minione - Krakon 2007
Martva - 20 Grudnia 2006, 11:53 Temat postu: Krakon 2007 Ktoś się wybiera?
Ja mam zajęcia w środę, czwartek i piątek, więc zjawię sie dopiero w piątek koło 14.00...
Orbitoski - 20 Grudnia 2006, 11:58
Zdaje się, że mnie zaprosili i będę miał jakieś spotkania/prele/bóg wie co. Moja metoda konwentowania dokonuje się jednak w oparciu o knajpę.
dzejes - 20 Grudnia 2006, 12:02
Ja postulowałbym o dodawanie terminów
Najlepiej od razu w temacie.
Martva - 20 Grudnia 2006, 12:03
Uh, tylko że z knajpami to tam może być problem, bo bedzie ta szkoła co w zeszłym roku
Czyli na razie mam w programie jedno spotkanie autorskie albo prelekcję Mam nadzieję że sie nie skończy jak na Imlalu (jedno spotkanie autorskie, jedna prelekcja, dwa konkursy - a ja płaciłam za wstęp)...
25-28I
http://www.krakon.pl/
Ziuta - 20 Grudnia 2006, 22:29
żeż fuck... mam egzaminy wtedy
Słowik - 20 Grudnia 2006, 22:45
A kiedy zaczynają się ferie zimowe w Małopolsce ? To się czasem nie pokrywa ?
Orbitoski - 23 Grudnia 2006, 11:40
Martva napisał/a | Uh, tylko że z knajpami to tam może być problem, bo bedzie ta szkoła co w zeszłym roku |
Nieprawdopodobni zła wiadomość Chrystusie Brotady, złoty róg? Czemu złoty róg? To może zrobimy jakieś forumowe spotkanie w miejscu, gdzie dotarła cywilizacja?
Martva - 23 Grudnia 2006, 12:11
Tylko nie w czwartek, proszęproszęproszę... Będę siedzieć na uczelni od 8.00 do 20.45 i nie dam rady się zjawić, a w piątek wstaję o 6.40 :/
A tą szkołę to nie wiem skąd oni wytrzasnęli i po co, jest upiornie daleko i nie po drodze nawet dla mnie; chociaż w sumie ja wszędzie mam upiornie daleko i nie po drodze...
Ziuta - 23 Grudnia 2006, 13:22
Martva:
Cytat | chociaż w sumie ja wszędzie mam upiornie daleko i nie po drodze... |
To ty też ze Wzgórz? Krajanka!
Martva - 23 Grudnia 2006, 13:26
Zapewne z zupełnie drugiego końca Krakowa, ale koniec pozostaje końcem
Ziuta - 23 Grudnia 2006, 13:27
Końce muszą trzymać się razem, taki ich los
Martva - 23 Grudnia 2006, 14:39
Ha, nie mówię że nie
Claygirl - 29 Grudnia 2006, 23:44
W moim przypadku przyjazd na Krakon jest równie pewny, co niepewny. 50/50.
May - 31 Grudnia 2006, 19:42
W moim przypadku przyjazd na Krakon jest w zasadzie w 100% niewykonalny... No chyba, ze easyjet zrobi super-hiper promocje na bilety Bristol-Krakow-Bristol. Aha i jeszcze ktos zaadoptuje moje potomstwo na 5 dni, bo ciagnac ich do Polski nie mam ochoty...
A szkoda, bo od zeszlego Krakonu na zadnym konwencie nie bylam i chetnie bym sie wybrala. Moze za rok?
Kruk Siwy - 31 Grudnia 2006, 19:44
May, pomyśl o Polcone w Warszawie koniec sierpnia. Mogłabyś sporą część forumowiczów poznać w realu.
Janus - 3 Stycznia 2007, 00:25
Hmm, u mnie wszystko zależy od tego jak mi się egzaminy ułożą... A okolica do konwentowania rzeczywiście odrobinkę nieciekawa. Pos względem lokali mocno rozrywkowych oczywiście
Ale zawsze można pójść w okolice Rynku Głównego, tam zawsze jest co robić
Osobiście polecam Still Bar, na ulicy Gołębiej. Tanie piwo (4zł), fajny klimat i rzut kamieniem od Rynku. Tylko uwaga na chmary prawniczej młodzieży przewijające się przez tę knajpę
Pozdrawiam,
Janus.
Anonymous - 3 Stycznia 2007, 12:15
Wybieram się, na sobotę-niedzielę, będzie miły poczatek ferii.
elam - 3 Stycznia 2007, 21:40
moze wybiore sie w sobotnie popoludnie.... musze sprawdzic polaczenia...
May - 3 Stycznia 2007, 22:26
Kruk Siwy, mysle o Polconie, bo doszly mnie sluchy, ze w planach jest zaproszenie Martina i Kaya, a dla nich moge nawet do Wawki pojechac
Zobaczymy co z tego wyjdzie, sierpien w kazdym razie bardziej realny niz styczen...
NURS - 3 Stycznia 2007, 23:02
Jest tu jakis krakus, albo co? Może byc ze Szkocji nawet. Trzeba wybrac knajpe odpowiednią, zarezerwować na sobotni wieczór pare miejsc, to zrobimy sobie NURS-con kolejny.
gorim1 - 3 Stycznia 2007, 23:21
NURS, mam nadzieję że na polkonie będzie kraków za daleko i nie w czasie jak dla mnie
NURS - 3 Stycznia 2007, 23:24
Na jakim Polconie, to wątek o Krakonie
May - 4 Stycznia 2007, 22:14
Konwentowa knajpa w Krakowie bywal Stary Port zazwyczaj. Knajpka fajna, klimatyczna, ale od Krakonu daleko, niestety. Krakonowa szkola, jak juz Martva wspomniala, jest w Bronowicach, w samym srodku nigdzie, zadnego cywilizowanego baru w okolicy, z tego co pamietam, nie ma.
Ale czym ja sie przejmuje, skoro mnie i tak nie bedzie <chlip>?
Aga - 5 Stycznia 2007, 21:31
To tam, gdzie wesele z "Wesela" się odbywało, nie?
Martva - 5 Stycznia 2007, 22:13
Tam właśnie
Swoją drogą, to w linii prostej chyba mam całkiem blisko, ale będę musiała objechać pół miasta, żeby się tam dostać, masakra...
Anonymous - 6 Stycznia 2007, 10:13
Cytat | Trzeba wybrac knajpe odpowiednią, zarezerwować na sobotni wieczór pare miejsc, to zrobimy sobie NURS-con kolejny. |
Ta, jasne. Kto tym razen zastrajkuje? Drukarze?
Anonymous - 6 Stycznia 2007, 11:54
Eee, nie bądźmy takimi pesymistami, jeden NURScon się udał, to i następny wypali. Tylko niech się krakusy zmobilizują i zaczną działać, no!
Studnia - 6 Stycznia 2007, 12:07
krisu
Cytat | Ta, jasne. Kto tym razen zastrajkuje? Drukarze? |
Ooo... Wypraszam sobie takie podłe insynuacje! To są pomówienia!!
dzejes - 6 Stycznia 2007, 12:11
Cytat | Miria:
Tylko niech się krakusy zmobilizują i zaczną działać, no! |
No to mamy przechlapane...
Anonymous - 6 Stycznia 2007, 12:49
Cytat | Eee, nie bądźmy takimi pesymistami, jeden NURScon się udał, to i następny wypali. |
A jeden nie wypalił. Studnia tylko spróbuj zastrajkować.
|
|
|